Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни В тези дни всичко е

...
Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни
В тези дни всичко е
Коментари Харесай

Всичко, което се случва днес с вас и около вас, е в известен смисъл огледало на вътрешното състояние

Луната е в знак Козирог до 11:43ч на 7 юни

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всевъзможен хаос. Не се плашете да решавате сложни задания, само че избягвайте да са фамилни проблеми. За тях би трябвало нараснала сензитивност в прочувствен проект. В тези дни е по-трудно да се показват страстите. Даже тези, които нормално са прочувствени, в този момент стават по-уравновесени. Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, злобен мехур. Сериозни последици може да има натоварването на костите, изключително на коленете.

Лунен календар: продължава 18 лунен ден до 23:59ч 

Ден на „ мъртвата ” вода. Принципът на " мъртвата " вода е да се обърне времевия поток от бъдещето към предишното, от следствията към аргументите.

Символ на деня е огледалото, а алегоричен воин на този лунен ден е Алиса от огледалния свят. Всичко, което се случва през днешния ден с вас и към вас, е в прочут смисъл огледало на вашето вътрешно положение, на вашата душа. Събитията, хората и мненията отразяват кой сте. Отношението на хората и събитията на деня освен, че отразяват нашата вътрешна същина, демонстрират грешките, над които би трябвало да работим. Може да се появи незаинтересованост, прочувствена или физическа уязвимост. Бъдете внимателни и благоразумни.

Новите каузи са неудачни. Енергията на деня прави човек въздържан. Неблагоприятно време за деловите хора и за бизнеса. Решението на финансовите въпроси да се отсрочи. Активните каузи се позволяват, само че не са целесъобразни. Може да се занимавате с креативна работа. 

Денят не подхожда за другарство, с изключение на с най-близките хора. Ако тръгнете да изясняватеотношенията, рискувате още повече да се заплетат. Подходящо е за малко пътешестване и промяна на ситуацията. 

Добре е да се спи по-малко. Заболяванията зародили в този ден, постоянно са лъжливи и рискови. Лекува се не същинската болест, защото тя е скрита, замаскирана. Лечението би трябвало да се организира деликатно, защото процеса може да бъде непредсказуем и е належащо да се избере подобаващото медикаменти. 

Уязвими са бъбреците, бедрата и пикочен мехур, панкреас, ендокринна и пикочна система, кожата. Има наклонност към отравяне на кръвта, шлаките се отстраняват едва. Не би трябвало да се претрупват бъбреците, да се пият по-малко течности, да не се ядетежка храна. Особено деликатни би трябвало да бъдат диабетици и пациенти с панкреатит, да внимават при хранене. 

Секс не се предлага. Неподходящ ден за зачатие зачатие. Неудачен ден за встъпване в брак.

Грижите за растения по-добре също да отложите. 

Следва 19 лунен ден от 23:59ч на 6 юни до 00:44ч на 8 юни
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР